Referensprojekt

Referensprojekt

Besök även vår instagram för fler bilder!

Våra referensprojekt visar vad du som beställare kan förvänta dig av oss. Vi är stolta och glada över att få visa en del av de projekt vi arbetat med genom åren. Beroende på projekt har vår roll och uppdrag varierat.

Mörka lackade entréer

Mörka lackade entréer får nytt fräscht liv. Med rätt behandling får vi en längre o hållbara panel. Här har våra målare med lätt hand arbetat med rätt färglyftare och därefter slipmaskin. Mättat ytan med olja. Vi får en ljusare fräschare yta som sedermera underhålls med minsta möjliga insats.

Vi tackar den BRF på Slottshöjden för förtroendet och Beckers Färg & Tapet i Helsingborg!

Invändigt & utvändigt arbete

Lidl butiker i södra sverige Invändiga och utvändiga arbeten. Lidl. Helsingborg Lidl. Gislaved Lidl Lomma Lidl Lund Lidl Ängelholm samt ca 30 st till runt om i landet.

Måleri- & putsarbete

Nya härliga stora partier insatta av Byggbolaget Zonen AB. Smygar putsade och fixade av STIG AB måleri & puts. Nu är det bara till att vänta in solen och värmen.

Putsarbete

Idag blev det putsarbeten i den kommande butiken SAREK på Väla i Helsingborg i samarbete med Byggbolaget Zonen. & Kantikant.

BRF

BRF Fyrfverkaregatan i Helsingborg 3 st Höghus samt 124 Balkonger.

Puts- & måleriarbete

Då var detta lilla puts och måleri projekt klart.
Bort med det gamla spruckna och slitna. Nya ytskikt och med ny känsla.


Tack för förtroendet.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss!

 
 
 
 
 

STig AB Måleri erbjuder alla tjänster och utföranden inom måleri och renoveringstjänster för bostäder och fastigheter i Skåne med Helsingborg som utgångspunkt. Vi har ett komplett resursnätverk som kan ge er exceptionell service och kvalitet. Företaget har lång erfarenhet av måleri inom ombyggnation och nyproduktion samt samordning och projektledning inom alla typer av byggarbeten.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Tel: 042-554 54
E-post: info@stig.nu

Vi kan även genom vårt dotterbolag Zonen Bygg AB åta oss allt inom bygg & fastigheter.