Våra tjänster

Våra tjänster

Din helhetsleverantör inom måleri

Vi på STiG AB Måleri strävar efter att erbjuda en omfattande målarservice för att möta våra kunders unika behov och önskemål. Här är ett urval av de målartjänster som vi specialiserar oss på och med stolthet levererar:

Invändig målning

STiG AB Måleri hjälper dig med allt från färgval till att skydda möbler. Vår ambition är att du ska slippa huvudvärken som kommer med att måla, om det är ditt sovrum/vardagsrum eller om fönsterramarna behöver en extra lack. Vi fräschar upp hemmet så väl som kontoret. Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till invändiga måleriarbeten och därför är det viktig att ta ditt ett professionellt måleri, Vi målar alla detaljer; väggar, tak, dörrar, fönster, element & köksluckor.

Utvändig målning

Måla om huset är många gånger ett överväldigande projekt som många inte har tid för, då det är mycket att tänka på inför arbetet och dessuom gäller det att ha rätt kunskap & lämpliga verktyg för att se till att färgen håller och håller länge. Många gånger behövas en hel del förarbete innan man kan påbörja målnign av tex fasaden. Hinder som exempelvis byte av skadat trä, slipning, skrapning osv. Vi är med hela vägen och strävar efter att göra ditt liv enklare under perioden.

Tapetsering

Från skrapning till spakling till tapetsering, vi sköter allt. Många underskattar hur sökigt det kan bli med tapetsering och hur en bubbla kan förstöra hela din dag. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig hela vägen.


Kontakta oss på STiG AB Måleri för en offert!

Fasadputsning

Fasaden är yttersta skyddet för huset och skyddar mot väder och vind. En välputsad fasad gör att ditt hus ser bra ut och håller länge.


Vi på STiG AB Måleri utför putsarbeten på alla typer av byggnader, även kulturbyggnader.

Fönstermålning

Du väljer själv hur du vill ha det och vi hjälper dig att skapa exakt den lösning du drömt om. Anlitar du oss för en dörr- eller fönstermålning kan du använda dig av ditt ROT-avdrag och dra av 30 % av kostnaden för arbetet på din deklaration.


Kontakta oss via formuläret för en kostnadsfri offert på dörr- eller fönstermålning i Skåne

Epoximålning

Vi utför epoximålning av golv för både ny- och ommålning. Epoxi lämpar sig för industrier, lager och andra miljöer som utsätts för både kemiskt och mekaniskt slitage.


Epoximålning är baserat av 2-komponents, lösningsmedelsfri, diffusionsöppen och vattenlöslig epoxi. Det finns en mängd nyanser att välja mellan och är en ekonomisk lösning för dig som behöver en slitstark färgyta. Utöver detta finns epoximålning även som transparant till exempelvis dammbindning.

Microcement

Med microcement förändras bland annat ett tråkigt badrum, kök eller golvi ditt hem - och mycket mer - till en modern och stilren betongliknande design.

Läs vidare här nedan för att lära dig mer om microcement, vart det passar att ha det och vad microcement kostar.


För badrum är fortfarande kakel och klinker populärast, och det som håller bäst. Vi arbetar inte i dagsläget med microcement men vi hjälper dig med allt inom kakel och klinker - alltid med bra rabatter!

Kakelarbeten

Kakel och klinkers arbete är inte något som rekommenderas att utföra själv. Det har med försäkringar att göra, arbetet ska utföras på rätt sätt om det gäller våtrum, det vill säga badrum. STiG AB Måleri hjälper till med att lägga kakel och klinker i Skåne. Självklart har vår personal lång erfarenhet och rätt behörighet för att utföra denna typ av arbete. Vi utför klinkerläggning i både stora och små utrymmen.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss!

 
 
 
 
 

STig AB Måleri erbjuder alla tjänster och utföranden inom måleri och renoveringstjänster för bostäder och fastigheter i Skåne med Helsingborg som utgångspunkt. Vi har ett komplett resursnätverk som kan ge er exceptionell service och kvalitet. Företaget har lång erfarenhet av måleri inom ombyggnation och nyproduktion samt samordning och projektledning inom alla typer av byggarbeten.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Tel: 042-554 54
E-post: info@stig.nu

Vi kan även genom vårt dotterbolag Zonen Bygg AB åta oss allt inom bygg & fastigheter.

unsplash